+ Reply to Thread
Page 1 of 2
1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Nadam se da će ovo pročitat netko iz Gabreka

Nabrijani agresivac marko787's Avatar
    Real Name
    Marko Bagarić

Default Nadam se da će ovo pročitat netko iz Gabreka

Kao prvo, moram Vam reć da ste super. O tome uopće ne treba razgovarat.
    Samo Vas molim da napravite par stvari i to što se tiče web stranice.
    Jednostavno je treba malo obogatit. Evo baš sam neki dan išao skinut cijenik distanci za automobile A-M i piše da je pdf dokument oštećen, a onaj za aute N-V radi i mogu vidjet koliko koštaju distance za folcike, ali ne mogu za BMW.
    11.04. sam u vas naručio 4 nove felge RH-X i to sam naručio preko jedne firme u Dubrovniku i tip mi kaže da ste mu rekli da su felge tu za 5-7 dana.
    Evo, prošlo je, ček da izbrojim na kalendaru.....15 dana i od felgi ništa. Prije dvije i po godine sam iste felge naručio za e36 i čekao ih puna 2 (dva) mjeseca.
    Ljudi, to vam je loše za imidž. Ma nije meni zbog mene, nego što će ovi amateri što sređuju golfove, fiate i slična sranja radije otić u Molydona ili u Drydena nego u vas.
    Od ostalih stvari na web stranici bi bilo dobro da ima više artikala s istaknutim cijenama, ono što sad ima je super, ali je malo. Stavite jebiga par tipova i veličina felgi, amortizera za neke tipove auta, auspuhe i tako to...nešto što imate na lageru.
    ne bi bila loša ni stranica o nekim savjetima, što i kako staviti, možda i tablica primjene felgi, ETova, dimenzija guma i tome slično. Eto to je mojih par ideja, nemojte molim Vas ovo shvatit kao kritiku, samo eto, neke moje iskrene željice i prijedlozi.
    Mislim, u Dubrovniku ne da nema izbora za kupit nešto lijepo za auto, nego NEMA fakat ničega. Imaš par firmi preko kojih možeš kupit felge i gume, u getroa možeš kupit neke seljačke navlake za 120 kn i to je to. E da, ima i onih plavkastih sijalica što ih možeš stavit na haubu umjesto tvorničkih štrcaljki za brisače.
    Spojlere?! Ni slučajno. Ali zato se ekipa međusobno razmjenjuje brojevima mobitela nekih što prave spojlere. Tako da....eto, razmislite malo.

I molim vas, napravite taj pdf dokument za distance jer ako mi ove felge dođu, moram znat koje ću distance stavit.
    Trenutno su mi na autu tvorničke 17ke ET47 sa prednjim distancama 15mm i stražnjim 20mm, tako da je auto sada naprijed isto kao da je felga ET32 i kao da je ozada ET27 i to je odlično.
    RH-X ima ET35 na sve 4 i ove distance sigurno neće moć stat bez da išta grebe. Ne znam što bi mi bilo najbolje, razmišljao sam uzet za naprijed distance 5mm a straga 10mm, ali pošto ne mogu vidit cjenik, ne znam uopće postoje li takve za moj auto, a kamoli koliko koštaju.
    Toliko od mene za sada, još jednom napominjem, ovo nije nikakva kritika ili blaćenje i molim da me ne shvatite tako. Ovo su samo moji prijedlozi, pa vi vidite koliko je ovo sve ostvarivo i vama isplativo.
    NA PLIN SE KUHA, NA NAFTU ORE, A NA BENZIN VOZI !!!

Bmw M driver LAF's Avatar
    Real Name
    Robert Jakšić

Kao prvo, hvala na pohvalama ali i na konstruktivnim kritikama!

Što se tiče web stranice, znam da bi mogla biti i bolja...radi se na njoj svakodnevno, tako da će u dogledno vrijeme biti puno više informacija dostupno...dotični PDF smo krenuli odmah popravljati!

Što se tiče felgi, mi dajemo rok isporuke onakav kakav dobijemo od našeg dobavljača u Njemačkoj (dakle ako on nas krivo obavijesti za rok isporuke, onda i mi vas krivo obavijestimo) mi se možemo samo ispričat u Njegovo i u Svoje ime!
    Konkretno, vaše felge su mi danas na predračunu, po robu se ide sutra, u petak ujutro se radi carinjenje, a u petak popodne se roba isporučuje!
    Što se tiče distanci za vaš auto, slažem se s vama da će vjerojatno biti dobro staviti naprijed 5mm a ozada 10mm, ali isto tako mislim da je najbolje da se strpite dok felge dođu pa da onda vidite...možda ćete moći staviti i naprijed 10mm a ozada 15mm!?!
    Kad stavite felge možete mi isto tako poslati sliku,pa ću vam ja onda probati sugerirati za distance.

Real Name
    Marko Bagarić

Ste sredili onaj cjenik distanci na web stranici, opet sam ga skinuo, ali mi ga neće otvorit. File is damaged, tako nešto piše.
    Nema veze, nije toliko hitno.

Kad si onda rekao da mogu očekivat nove felge u Dubrovniku - slijedeći tjedan?

Real Name
    Robert Jakšić

Dao sam nalog webmasteru da to popravi čim prije može!

Kao što rekoh felge šaljem sutra popodne, znači u utorak ih dobiješ...

Real Name
    Marko Bagarić

Tooooo mali! Legendo, svaka čast!

Ajme kako će mu sjest, k'o budali šamar. A onda kad mu još opucam distance... ajme!

Jebote, ubit će me buduća.....svadba nam je 1.07. a ja okolo felge kupujem.

Nema veze, barem će auto biti najljepše u povorci

Real Name
    Robert Jakšić

Da, mislim stvarno se nije fora voziti na svadbu bez novih felgi

Imam ideju, a da ti felge netko kupi kao svadbeni poklon ...vjeruj mi imao sam i takvih slučajeva.

BMW simpatizer
    Real Name
    Tomislav Kelemen

Quote Originally Posted by marko787
    Ma nije meni zbog mene, nego što će ovi amateri što sređuju golfove, fiate i slična sranja radije otić u Molydona ili u Drydena nego u vas.
    Velestovani profesionalni tuneru!

Kaj amateri sredjuju sranja, a ti Velestovani tuneru imas "bemveja", pa si profic? Sa svojim plavim strcaljkama i promijenjenom rucicom mjenjaca... Pokusaj postovati tudje malo, ovako ispadas bahat.
    Molydon i Dryden nisu tunerski ducani, nisu ni konkurencija Gabreku. Prodaju razlicite proizvode. Felge i gume mozes kupiti u svakom drugom ducanu u Zagrebu, tako da one nisu neko mjerilo usporedbe...

Koji je bio tvoj prvi auto kad su ovo ostala sranja? Ti si se valjda rodio u BMWu...
    Sorry vodstvo na OT-u, ali bode mi oko...

Real Name
    Marko Bagarić

Ou, ou ou....
    Ja se najiskrenije ispričavam ako sam uvrijedio druge marke, da u pravu si, zvuči jako bahato. Zbilja nisam tako mislio.
    Ne, nisam se rodio u BMWu i žao mi je zbog toga.

Moj prvi auto bio je golf III gti, odličan auto i sve to super, vozio sam razne fiate, peugeote, fordove i druge, ali jedino mi je BMW auto. Jedino me BMW nikad nije razočarao i jedino sam u BMWu osjetio što je pravo auto. Ali stvarno!
    I ne samo ja, nego i mnogi koje poznajem a voze ne-bmwa slažu se da je BMW auto broj 1. Kažem mnogi, ne svi.
    Iskreno ću ti reći, osim BMWa mi se strašno sviđa novi GTI petica (čak sam išao u auto kuću po izračun prije par mjeseci), nova astra GTC, peugeot 407, a ni Audi A3 nije za bacit. Sve su to super auti, ali BMW je samo jedan. Evo baš sam sada nešto pisao tamo na seriji 3, i rekao sam da se o ukusima ne raspravlja.

Što se tiče Drydena i Molydona, jedini je problem što nemaju sistem "sve na jednom mjestu" kao što ima gabrek, ali zato imaju full povoljne komplete felgi, gume su svaki tjedan na nekim akcijama, itd, itd.
    Ali nisu kao Gabrek.
    U Gabreka ti daju riegerov katalog i biraš, sve ima, sve se može naručiti, ali se sve čeka. Dugo se čeka. Eto o tome sam ja govorio. Nisam ni slučajno htio kritizirat Gabrek ili druge marke auta, a pogotovo ne Dryden ili Molydon.
    Evo čovjek iz Gabreka kaže da će se sada to dobavljanje dosta ubrzat i to je OK.

Nadam se da sam ispravio negativan post od maloprije, reci ako još nešto previdim jer sve ono što tipkam je tipkanje na poslu, u uredu i non-stop mi netko prolazi, dolazi, zvoni telefon, mobitel, itd. tako da mi ni koncentracija nije najbolja tamo. Sad sam doma pa pišem ispravke. Sorry još jednom, stvarno.

BMW simpatizer
    Real Name
    Tomislav Kelemen

LOL, ma nema frke... Inace, na akciji u Molydonu su obicno gume koje im vec jako dugo stoje. A to nije dobro za gume. Na svakoj postoji oznaka kad je proizvedena, kraj trokutica pise tjedan i godina, pa to prekontroliraj kad uzimas neke.

A ovo za cekanje, tako je kod svih. Ne mozes ocekivati da ce imati na lageru bas sve modele svih dijelova za sve marke automobila ikad. Navikli smo se vec na mjesec dana cekanja, postaje standard...

Slazemo se u pogledu novih auta, osim Golfa V GTI...

Quote Originally Posted by Tommy
    LOL, ma nema frke... Inace, na akciji u Molydonu su obicno gume koje im vec jako dugo stoje. A to nije dobro za gume. Na svakoj postoji oznaka kad je proizvedena, kraj trokutica pise tjedan i godina, pa to prekontroliraj kad uzimas neke.

A ovo za cekanje, tako je kod svih. Ne mozes ocekivati da ce imati na lageru bas sve modele svih dijelova za sve marke automobila ikad. Navikli smo se vec na mjesec dana cekanja, postaje standard...

Slazemo se u pogledu novih auta, osim Golfa V GTI...
    Lol !!
    Kakav si nabrijanac !!

Ima hrpa felgi inace na akciji uvijek !! Ali ama bas uvijek jer kada sam imao para za felge sam ih isao okolo gledat!!

BTW jel ima itko nekakvu vezu za prevest felge preko granice ako ih kupim kod Janeza!!
    FUNCTION OVER FASHION !!!!!!

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)