Kao prvo, moram Vam reć da ste super. O tome uopće ne treba razgovarat.
Samo Vas molim da napravite par stvari i to što se tiče web stranice.
Jednostavno je treba malo obogatit. Evo baš sam neki dan išao skinut cijenik distanci za automobile A-M i piše da je pdf dokument oštećen, a onaj za aute N-V radi i mogu vidjet koliko koštaju distance za folcike, ali ne mogu za BMW.
11.04. sam u vas naručio 4 nove felge RH-X i to sam naručio preko jedne firme u Dubrovniku i tip mi kaže da ste mu rekli da su felge tu za 5-7 dana.
Evo, prošlo je, ček da izbrojim na kalendaru.....15 dana i od felgi ništa. Prije dvije i po godine sam iste felge naručio za e36 i čekao ih puna 2 (dva) mjeseca.
Ljudi, to vam je loše za imidž. Ma nije meni zbog mene, nego što će ovi amateri što sređuju golfove, fiate i slična sranja radije otić u Molydona ili u Drydena nego u vas.
Od ostalih stvari na web stranici bi bilo dobro da ima više artikala s istaknutim cijenama, ono što sad ima je super, ali je malo. Stavite jebiga par tipova i veličina felgi, amortizera za neke tipove auta, auspuhe i tako to...nešto što imate na lageru.
ne bi bila loša ni stranica o nekim savjetima, što i kako staviti, možda i tablica primjene felgi, ETova, dimenzija guma i tome slično. Eto to je mojih par ideja, nemojte molim Vas ovo shvatit kao kritiku, samo eto, neke moje iskrene željice i prijedlozi.
Mislim, u Dubrovniku ne da nema izbora za kupit nešto lijepo za auto, nego NEMA fakat ničega. Imaš par firmi preko kojih možeš kupit felge i gume, u getroa možeš kupit neke seljačke navlake za 120 kn i to je to. E da, ima i onih plavkastih sijalica što ih možeš stavit na haubu umjesto tvorničkih štrcaljki za brisače.
Spojlere?! Ni slučajno. Ali zato se ekipa međusobno razmjenjuje brojevima mobitela nekih što prave spojlere. Tako da....eto, razmislite malo.
I molim vas, napravite taj pdf dokument za distance jer ako mi ove felge dođu, moram znat koje ću distance stavit.
Trenutno su mi na autu tvorničke 17ke ET47 sa prednjim distancama 15mm i stražnjim 20mm, tako da je auto sada naprijed isto kao da je felga ET32 i kao da je ozada ET27 i to je odlično.
RH-X ima ET35 na sve 4 i ove distance sigurno neće moć stat bez da išta grebe. Ne znam što bi mi bilo najbolje, razmišljao sam uzet za naprijed distance 5mm a straga 10mm, ali pošto ne mogu vidit cjenik, ne znam uopće postoje li takve za moj auto, a kamoli koliko koštaju.
Toliko od mene za sada, još jednom napominjem, ovo nije nikakva kritika ili blaćenje i molim da me ne shvatite tako. Ovo su samo moji prijedlozi, pa vi vidite koliko je ovo sve ostvarivo i vama isplativo.

Reply With Quote
...vjeruj mi imao sam i takvih slučajeva.