Zanima me samo jedna stvar.Ako bih stavio nove,sportske svijećice na svog 318i E36,da li bi dobio sta na snazi ili...?Čemu uopće služe te svijećice i koliko otprilike dojde jedna?I koje mi preporučujete?Hvala puno
Zanima me samo jedna stvar.Ako bih stavio nove,sportske svijećice na svog 318i E36,da li bi dobio sta na snazi ili...?Čemu uopće služe te svijećice i koliko otprilike dojde jedna?I koje mi preporučujete?Hvala puno
evo da ja odgovorim kao laik laiku, sportske svijecice ne postoje, svaka ima predvidjenu temp i to je to, nema nista sportskog tu, ako mjenjas paljenje i sve kablove i stavis kvalitetnije svijecice motor ce ti mozda malo skladnije radit, pogotovo ako je stari automobil.
ex E39 535i VANOS za one kojima nije jasan moj nick - nema ga vise odavno
--------------------------
bankrtirao sam
aha,ok onda jer sam vidio reklamu u casopisu BMW-TUNING. IRIDIUM ultraperformance Zundkerze,i pise. 8PS mehr Leistung & 8N mehr Power,pa pomislih da dobijem nesto s time.Hvala na odgovoru
gle, pise svugdje da ces i s filterom dobit 5ks. i skidanjem katalizatora jos 5ks. to su sve sranja.
od serijskog motora, atmosferskog, da stavis chip, promijenis kompletan usis i ispuh, i stavis "denso iridium" koje zagovara nas jedan clandobit ces mozda 15ks sveukupno.
dakle ako je u pitanju atmosferac a ne turbak, najcesce mu nemres uopce podic snagu. mozes napravit da bude zivahniji, ali to je to.
A mi moze jos samo netko reci kolika je cijena po svijećici?
evo tu imaš nke detalje
http://www.bmwclub.com.hr/vbulletin/...ighlight=denso
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)